Belépés!

Hírek

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Belépési folyamat (variálás)

Mint ahogy azt már sokan észrevehettétek, az elmúlt héten kicsit variáltunk a kezdőoldalunkon, hogy egyszerűbbé (és egyértelműbbé) tegyük mindenki számára a chatre való belépés folyamatát. Természetesen a lényeg változatlan, egy kattintással elérhető teljes értékű oldalunk továbbra is..

Üdv.: DumaNet Staff

2012-09-19 - 16:54

PISG Statisztika (szoba stat, esemény összefoglaló)

Bár mindannyian a nyár utolsó heteit élvezzük, fejlesztés nélkül nincs DumaNet:) Így örömmel mutatjuk be új statisztikai megoldásunkat, a "pisg"-et! A pisg egy nyílt (ingyenes) script, ami nagyszerű statisztikákat generál a csatorna eseményeiről. Neo éber figyelmének köszönhetően minden este 0:00-kor automatikusan frissítjük az adatokat, így mától minden napra jut egy kis olvasnivaló a #DumaNet-en zajló történésekről, eseményekről. Sajnos a beépített nyelvi fájl eléggé idejét múlta már, ezért kénytelenek vagyunk kipofozni azt. A felmerülő hibákat ennek tükrében egy pár napig nézzétek el nekünk, illetve jelezzétek a szokott módon.:) Természetesen a már megszokott statisztikáink továbbra is változatlan formában elérhetők maradtak!:)

PISG Statisztikánk: http://pisg.dumanet.hu

2012-08-22 - 23:29

GY. I. H. K.

Létrehoztuk a GYIHK-t, azaz a "Gyakran Ismételt Hülye Kérdések" menüpontját súgónkon belül, mivel úgy vettük észre, hogy sajnos igény lenne rá.. megpróbálunk megfelelni a "mi eza chat", "hogyan kell ide írni?" és hasonló kaliberű, chatelők által (nem egyszer!) feltett kérdésekre. ..avagy mivel kell a Staffnak megbirkózni a mindennapok során. Jó szórakozást!
DumaNet Súgó - GYIHK: Katt IDE

2012-08-13 - 02:52

DumaNet adatlap mIRC script, nyári kinézet

DumaNet Adatlap script:
mIRC-et (csevegő programot) használók részére elkészült az adatlap/profil scriptünk is, melynek segítségével mIRC alól, weboldal látogatása nélkül is lekérhetőek a regisztrált csevegők fényképes adatlapjai. Használata és "telepítése" nagyon egyszerű.
Részletes leírás, bemutató a DumaNet Súgóban: Katt IDE

Valamint a napokban a DumaNet új, nyári külsőt is kapott :)

2012-07-28 - 20:01

Üzenőfal a mIRC-ben!

Már többször előfordult, hogy a "mIRC-es" (csevegő programot használó) felhasználóink lecsúsztak a DumaNet üzenőfal eseményeiről, mert nem látogatják minden belépéskor a weblapot.
Mától ez a virtuális szakadék is áthidalásra került, mert megszületett az üzenőfal mIRC scriptünk!

Ez a script lehetővé teszi, hogy a weblap megnyitása nélkül, mIRC-ből is bárki nyomon követhesse az üzenőfalunkat. A script segítségével mIRC alól közvetlenül írni is lehet üzenőfalunkra.

A script letöltése, beállítása (magyarázat képekkel): Katt IDE

2012-07-21 - 03:22

Adatlap és képfeltöltés (profil)

Néhány nap tesztelés után elérhető mindenki számára az adatlap funkció! A DumaNeten regisztrált csevegőknek lehetőségük van különböző adatokat megadni magukról (pl: nem, születési idő, név, stb), valamint képeket is tölthetnek fel bemutatkozásként, megkönnyítve ezzel az ismerkedést. Néhány funkció (adatok megadása, képfeltöltés) korábban is elérhető volt már, de a gyakorlatban nem volt teljes értékű, mivel csak a saját profilunk volt lekérhető.

Használata:

  • 1.) Adatok feltöltése: Bejelentkezés után a Személyes menüben.
  • 2.) Chatelő adatlapjának megtekintése: Kattints jobb klikkel egy csevegő nevére, majd válaszd ki az "Adatlap" menüpontot.
  • 3.) Részletes magyarázat súgónkban: Katt IDE 

Reméljük, hogy ez a - régóta várt - funkció elnyeri tetszéseteket!
DumaNet Staff

2012-06-30 - 02:43

150 like

FaceBook: "150 ember kedveli: DumaNet".
Köszönjük! 

2012-06-13 - 18:06

Megújult a statisztikai felületünk

A napokban frissítettük chates statisztikai felületünket, mely mostmár sokkal 
modernebb külsővel, látványosabb grafikai elemekkel, és talán egy kicsit 
átláthatóbb formában pompázik :) A tartalom nagyjából változatlan, apróbb hibák még előfordulhatnak, melyeknek foltozása folyamatos.

-> http://stat.dumanet.hu <-

A régi, megszokott felületünk továbbra is elérhető marad a következő címen:
http://stat.dumanet.hu/old

2012-06-02 - 18:45

irc.dumanet.com SSL támogatás

Mostantól már a(z) irc.dumanet.com másodlagos chat szerverünk is támogatja az SSL (titkosított csatornás) kapcsolatot. Ezen irc szerverünk is megbízható, hiteles tanusítvánnyal rendelkezik, melyet a legtöbb kliens elfogad. Részletes infó, magyarázat: Súgónkban.
Csatlakozási mód: irc.dumanet.com:+6666 

2012-05-22 - 14:21

DumaNet Lite felület

Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól elindult a DumaNet "lite" felülete!
http://www.dumanet.com webhelyen a DumaNetnek egy alternatív, leegyszerűsített felülete, és webes kliens várja a chatelni (és "sütizni";P) vágyókat! Aki eddig valamiért nem tudott belépni a weblapról (dumanet.hu), az mindenképpen tegyen itt egy próbát!
A weboldal és a chat kliens is SSL (titkosítás) kompatibilis! 

Ez a felület (eddigi tesztjeink alapján) tökéletes okostelefonokról, táblagépekről is, mindenféle alkamazás telepítgetés nélkül, viszonylag kis adatforgalmat generálva.

2012-04-23 - 18:21

DumaNet a Twitteren

Mostmár van hivatalos Twitter csatornánk is, bár mi magunk se tudjuk igazából, hogy miért :p Ettől függetlenül oda is ki fognak kerülni a legfrissebb aktualitások, leginkább rendszerünk állapotáról. Eng: We have a new official Twitter channel.

https://twitter.com/#!/DumaNet

2012-04-18 - 00:38

Húsvét 2012

 Minden Kedves Felhasználónknak, Barátunknak és Támogatónknak Kellemes Húsvéti  Ünnepet Kívánunk!

 We wish a happy Easter holiday, to our Users and our Friends!

 

DumaNet Team

2012-04-07 - 03:35

Moderátoraink

 Akik már egy jó ideje, lassan két éve kitartóan velünk vannak, ha pedig kell "csendben", és  megbízhatóan teszik a dolgukat, Nekik köszönhetően szinte mindig van egyfajta support,  felügyelet a chaten, szóba mégis ritkán kerülnek, ezért hiánypótlólag tehát..

 A DumaNet moderátorai (hivatalosan is):
 Rapture, Matyi, Sophie

2012-03-08 - 03:03

Éjszakai restart..

Az elkövetkezendő napok valamelyikén (késő este, éjszska) rajtunk kivülálló okok miatt -ami többnyire rendszer és hálózatfejlesztést takar szolgáltatói oldalról - egy restart várható ami legrosszabb esetben kb 5perc kimaradást eredményezhet. Másodlagos IRC (csevegő) szervereink természetesen ez idő alatt is elérhetők lesznek!

Frissítés [2012.02.24. 1:04]: Túlvagyunk eme műveleten is. 

Üdv.:
DumaNet Gépház

2012-02-23 - 03:11

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |