Súgó

Súgó >> Mobiltelefonos kliensek >> Egyszerűsített okostelefonos (webes) felület

http://www.dumanet.com

A DumaNetnek létezik egy nagyon leegyszerűsített, minden extra funkciótól (profil oldal, üzenőfal, stb) mentes, úgynevezett "Lite" felülete. Ez a http://www.dumanet.com cím alatt érhető el.

Ez a felület sok felesleges és erőforrás igényes plugintól (java, flash, silverlight, etc) mentes, működéséhez kizárólag Adobe Flash bővítményre van szükség, melyet már az elterjedtebb okostelefonos böngészők alapból tartalmaznak. Használatához nem kell sok ablakon, párbeszéd-panelen keresztül átverekedni.

Ez az oldal első sorban nem telefonos használatra lett kitalálva, de mivel a lap betöltési ideje, mérete és egyszerűsége miatt gyors, komolyabb adatforgalmat sem generál, ezért kiválóan alkalmas okostelefonokról, táblagépekről való használatra is, akár mobiltelefonos internettel is. Így nem feltétlenül kell mindenféle külső alkalmazást, IRC klienst telepíteni a készülékedre a chat használatához. Ebben az esetben az is teljesen mindegy, hogy Symbianos, Androidos, Windows Phoneos vagy egyéb operációs rendszerű készülékkel rendelkezel!

Természetesen nem garantált, hogy minden készülékkel kompatibilis, azaz hogy minden készüléken és telefonos böngészővel hibátlanul használható! Amennyiben nem válik be egyszerűsített felületünk erre a célra, használj bátran valamilyen külső alkalmazást (appot). Igyekeztünk összegyűjteni a legtöbb, legelterjedtebb platformokra elérhető, többnyire ingyenes alkalmazások listáját, és rövid, képes beállítási segédlettel ellátni. Részletes, teljes lista a súgónk "Mobiltelefonos kliensek" részlegén!

A dumanet.com nem különálló chat vagy szolgáltatás, hanem a DumaNet, DumaNetwork chat hálózat része.