Súgó

Súgó >> Mobiltelefonos kliensek >> Csatlakozás a DumaNethez iPhone-nal (Mango Lite)

Hiánypótló írásunk keretein belül az iPhone-nal rendelkező felhasználóink számára elkészítettük egy kis leírást arról, hogy miként tudnak chatelni mobilkészülékük segítségével.

A szerverünkre lehetőség van iOS operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonról való csatlakozásra is, ehhez pedig ingyenes megoldásként a Mango Lite IRC kliens programot ajánljuk (az App Store-ból szerezheted be) .

Amennyiben idegesítenének a hirdetések, úgy párszáz Ft ellenében megvásárolhatjuk a program teljes változatát, melyben további hasznos funkciók találhatóak.

A programot letöltés után könnyedén testreszabhatjuk, a Dumanet szerveréhez való kapcsolódás mindössze fél percet vesz igénybe. Ahhoz, hogy csatlakozni tudjunk a szerverhez, a következő dolgokat kell beállítanunk:

Server: irc.dumanet.hu

Port: 6667

Nick név: Ide jön a nickneved

User name: A használni kívánt felhasználónév

Real name: Ide az eredeti teljes nevedet kell írni

Password: Amennyiben regisztrált felhasználó vagy a DumaNeten, ide írd a jelszavadat

iOS Mango Lite beallitasok

Ezzel elvileg az alapvető beállításokon túlvagyunk. Az általunk tesztelt verzióban az „autojoin” beállítás nem működött, szóval még egy fontos lépés van hátra, még pedig csatlakozni kell a DumaNet valamelyik szobájához (avagy csatornájához, ahogy jobban tetszik). A szobák listáját kapcsolódás után a „Search” gomb segítségével hozhatjuk elő.

Mango lite szoba kereses

Mostmár nincs más dolgunk, mint kapcsolódni a kiválasztott szobához. Új felhasználóknak ajánlott a #DumaNet szoba, de természetesen máshova is csatlakozhatnak.

MangoLite csatornalista

És ha mindent jól csináltunk:

mango lite csatlakozva

A program hivatalos honlapja:

http://mediaware.sk/ware/?page_id=58