Súgó

Súgó >> Játékok, tematikus szobák (Extrák a DumaNeten) >> Extrák, játékok a DumaNeten (Súgó témakör magyarázat)

Extrák a DumaNeten (témakör magyarázat)
Játékok, és tematikus szobák a chaten

A "DumaNet Extrák" súgótémakör alatt igyekeztünk összegyűjteni számotokra a chaten elérhető hivatalos és félhivatalos tematikus szobák és játékok listáját, valamint a hozzájuk köthető leírásokat (útmutatók, szabályok és parancsok) mellyekkel még kellemesebbé válhat a chaten töltött idő, unalmasabb percei pedig ismét szórakoztatóvá alakulhatnak át. Legyen szó unaloműzésről, vagy egy már összeszokott kis társaság kikapcsolódásáról, reméljük hogy sokunk számára okoznak majd kellemes perceket! :)

A DumaNet Chaten jelenleg elérhető játékok, tematikus szobák listája:
* #kviz szoba:
Klasszikus kvízjáték, egy kérdés, négy opcionális válasz melyből egy helyes, az első (leggyorsabb) helyes válaszadóé a pont. Játszható egyedül, és más csevegőkkel egyaránt,
* #uno szoba: A klasszikus, sokak által ismert UNO kártyajáték chaten gép(bot) és más csevegőkkel is játszható változata.
* #hirek szoba: Tematikus szoba, vezető hírportálok frissen megjelenő cikkei (szinte valós időben) felsorolás szerűen, linkekkel (RSS-hírfolyamhoz hasonló módon).

Belépés egy játékos, tematikus szobába:
* a DumaNet szobalistáján keresztül (chat kliens -> szobalista) vagy /list parancs használata a chaten.
* a "Belépés egy szobába" menüponton keresztül (dumanet.hu flash kliens)
* a /join #szobaneve (pl: /join #uno) parancs használatával. A parancsot bármelyik chat ablakba (szoba, privát) beírhatjuk.

A lehetőségeket folyamatosan próbáljuk bővíteni számotokra!
Ne feledjétek, hogy a Netikett irányelvei, DumaNet szabályzatai ezen szobákra, játékokra is érvényesek!


A különböző játékokhoz próbáltuk könnyen érthető módon feltüntetni az adott játék alapvető szabályait, és a hozzá tartozó parancsok listáját is. A súgóban bemutatott, chaten elérhető játékokat és tematikus szobákat a DumaNet Staff, valamint a közösségünkhöz hűséges, benne fantáziát látó Csevegők álmodták meg és tartják életben. A Scriptek, botok írásakor, összeállításakor, tesztelésekor igyekeztünk nagy gonddal eljárni, ettől függetlenül előfordulhatnak ismeretlen hibák, idő közben elavulttá vált kvízkérdések, stb.. melyeket kérjük jelezzetek nekünk hogy javításukat -a rendelkezésre álló időtől függően- mihamarabb megkísérelhessük!