Súgó

Súgó >> Saját chat >> Mi ez az egész (ismertető)?

A "Saját chat" projectet olyan kis- és közepes forgalmú weboldal, fórum tulajdonosok, adminisztrátorok számára alakítottuk ki, akik szeretnének oldalurka egy könnyen létrehozható, moderálható, adminisztrálható, úgymond "élő, valósidejű" chatet kialakítani, de ehhez hiányzik a megfelelő technikai hátterük és/vagy megfelelő tudásuk.

Mindenféle komolyabb háttértudás nélkül, rövid idő alatt létrehozható (regisztrálható), a chat/szoba és legenerálható a weboldalba/fórumba illeszthető html kód. Hogy senkinek ne jelentsen problémát, éppen ezért a kódot, és az eljárást a lehető leg egyszerűbbre alakítottuk ki. Ez természetesen nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy megfelelő hozzáértésű felhasználó a honlapjához, saját izléséhez szabadon alakítsa, bonyolítsa! Gyakorlatilag sok minden kihozható ebből a lehetőségből. Megfelelő tudás mellett bárki szabadon használhat -általa készített- bármilyen eltérő webes chates felületet is.

Nagyobb aktivitás, garantált forgalom (felhasználók száma) esetén, általunk készített, egyedi chatfelület, design is szóba jöhet, külön megegyezés szerint, természetesen ingyen. Ez esetben kérlek lépj velünk kapcsolatba (#help).

Saját chat létrehozása:
1.) Regisztrálj a DumaNetre, "átlagos" felhasználóként.
2.) Bejelentkezés után keresd a "Saját szobáim" menüpontot!
3.) A szoba/chat regisztrációja után legenerált kódot illeszd be honlapodba, fórumodba.